Rode Duivel geeft meer details over boze Thibaut Courtois

Rode Duivel geeft meer details over boze Thibaut Courtois
Woensdag 15 november 2023 - 07:00   I   door Redactie

De Rode Duivels doen het nog steeds zonder Thibaut Courtois. De doelman is geblesseerd, maar dat is niet de enige reden. Courtois is ook nog steeds verongelijkt over wat er gebeurd is.

Courtois wilde de aanvoerdersband in maart thuis tegen Oostenrijk, maar het was Romelu Lukaku die de band om de arm kreeg. Courtois zou die dragen in Estland, maar voor die match gaf hij verstek. Sindsdien leeft hij in onmin met bondscoach Domenico Tedesco en laat hij ook niks meer weten aan de Duitser.

Timtohy Castagne was in een eerder interview zeer hard voor Courtois en stelde zijn toekomst in de groep in vraag. Later kwam de verdediger terug op die woorden. "Het is logisch dat we hem liever in de kern hebben. Want ja… Ik denk dat ik de vorige keer al genoeg heb gezegd zeker”, lacht Castagne bij RTL.

Castagne zegt spijt te hebben van wat hij toen heeft gezegd. "Ik denk inderdaad dat het gewoon niet de juiste timing was. Hij was geblesseerd en we moesten ons ook nog kwalificeren. Of hij boos was? Wel ja het is wel normaal dat hij niet zo tevreden was, maar het is ergens ook logisch als je dat soort zaken - die een beetje uit hun context gegrepen waren - later leest.”

Poll: Kan Courtois voor jou nog terugkeren bij de nationale ploeg?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Timothy Castagne  I  Thibaut Courtois

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023