“Overbodige” Anderlecht-speler krijgt het hard te verduren: “Niemand is fan van hem!”

Zondag 12 november 2023 - 19:26   I   door Redactie

Vanavond stond het duel tussen Gent en Anderlecht op het programma. Bij de rust staat het 1-1 dankzij een doelpunt van Samoise, en een late penaltygoal van Dolberg. Enkele Anderlecht-fans uiten ondanks dit gelijkspel scherpe kritiek op één speler, Thomas Delaney.

Delaney wist in de eerste helft niet echt te overtuigen; hij won slechts 4 van zijn 9 duels en had een pasnauwkeurigheid van amper 56%. Volgens de Anderlecht-supporters is de Deense middenvelder "overbodig" en zien ze geen meerwaarde in zijn spel.

Het blijft afwachten of Anderlecht, ook wel spottend "Fc Beton" genoemd door een van de supporters, in de tweede helft meer overtuiging kan tonen en dit kan omzetten in een doelpunt.

Poll: Is Thomas Delaney de juiste man bij Anderlecht?