‘Mbappé neemt ontzettend groot risico met bizarre transfer naar deze club’

‘Mbappé neemt ontzettend groot risico met bizarre transfer naar deze club’
Zaterdag 11 november 2023 - 22:00   I   door Redactie

Hoewel Paris Saint-Germain nog steeds een kleine hoop lijkt te koesteren om Kylian Mbappé te binden aan een nieuw langdurig contract, wordt algemeen verwacht dat hij in de zomer van 2024 zal overstappen naar Real Madrid.

Er zijn echter tegenstrijdige berichten over de toekomst van Mbappé. Verschillende bronnen, waaronder Cadena SER, suggereren dat Real Madrid niet langer geïnteresseerd zou zijn in zijn diensten. Football Insider meldt dat de Premier League-clubs Manchester United, Manchester City en Chelsea bereid zijn om te bieden voor Mbappé, mocht hij elders werk zoeken.

Gezien zijn indrukwekkende doelpuntenrecord - 256 doelpunten en 117 assists in 339 wedstrijden - zou hij een versterking zijn voor elke club. Maar ondanks dat hij als 'gratis' transfer beschikbaar zou zijn, zal hij niet goedkoop zijn vanwege zijn leeftijd en staat van dienst.

Football Insider suggereert ook dat Manchester United, onder de toekomstige leiding van Sir Jim Ratcliffe, in een sterke positie zou zijn om Mbappé aan te trekken. Dat zou wel een zeer verrassende keuze zijn.

Poll: Zou Man United een mooie club zijn voor Mbappé?

TAGS  I  PSG  I  Kylian Mbappé  I  Manchester United

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024