'Burnley heeft nu nieuws over vertrek van coach Vincent Kompany'

'Burnley heeft nu nieuws over vertrek van coach Vincent Kompany'
Dinsdag 07 november 2023 - 08:00   I   door Redactie

Vincent Kompany doorstaat momenteel een moeilijke periode bij Burnley. Sinds zijn aanstelling anderhalf jaar geleden, waar hij snel promoveerde, zijn de resultaten nu heel wat minder.

Ondanks een stroeve seizoenstart met 4 op 33 en een recente nederlaag tegen Crystal Palace, is er intern geen sprake van paniek. Bronnen bij HLN suggereren dat de clubleiding van Burnley begrip heeft voor de situatie, gezien de jonge samenstelling van het team en het feit dat promotie wellicht vroeger kwam dan verwacht.

Op sociale media moge er dan geschreeuwd worden om verandering, binnen de stadionmuren van Burnley is de steun voor Kompany onveranderd sterk. De Belgische coach, die zijn contract afgelopen zomer verlengde, staat niet ter discussie en het vertrouwen in zijn project blijft groot.

Met wedstrijden tegen Arsenal, West Ham United, Sheffield United en Wolverhampton op de planning, richt Burnley zich vooral op de laatste drie duels om cruciale punten te verzamelen. Een succesvolle handhaving in de Premier League zou een enorme opsteker zijn voor Kompany.

Poll: Denk jij dat Kompany het nog recht zal kunnen trekken?

TAGS  I  Burnley  I  Vincent Kompany

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024