OFFICIEEL: Real Madrid lost belangrijk transfernieuws over Kylian Mbappé

OFFICIEEL: Real Madrid lost belangrijk transfernieuws over Kylian Mbappé
Zaterdag 04 november 2023 - 20:00   I   door Redactie

Real Madrid heeft een verklaring uitgebracht te midden van berichten dat de club er zeker van is Kylian Mbappé over te nemen van Paris Saint-Germain. Spaanse media, waaronder Diario AS, melden dat Real Madrid steeds zelfverzekerder wordt over de mogelijkheid om Mbappé komende zomer gratis in te lijven.

De 24-jarige sterspeler wordt al jaren in verband gebracht met de Spaanse grootmacht en het wordt algemeen verwacht dat hij uiteindelijk zijn opwachting zal maken in het Bernabeu-stadion zodra zijn contract bij PSG eindigt na dit seizoen.

Diario AS suggereert dat hoewel een contractverlenging bij PSG nog niet helemaal van tafel is, de Franse club niet langer wanhopig lijkt om een aanzienlijke transfersom voor de Franse aanvoerder te ontvangen. Dit is deels omdat Mbappé naar verluidt bereid zou zijn af te zien van ongeveer 100 miljoen euro aan loyaliteitsbonussen.

Echter, ondanks dergelijke berichten ontkent Real Madrid in onderhandeling te zijn met Mbappé. De club verklaart: “Gezien de informatie in de media over onderhandelingen tussen de speler Kylian Mbappé en onze club, stelt Real Madrid dat deze informatie categorisch onwaar is. Er hebben geen onderhandelingen plaatsgevonden met een speler die tot PSG behoort."

Poll: Denk jij dat Mbappé naar Real verhuist?

TAGS  I  Real Madrid  I  Kylian Mbappé

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024