'Kogel is door de kerk: Kylian Mbappé verlaat PSG en kiest voor déze nieuwe club'

'Kogel is door de kerk: Kylian Mbappé verlaat PSG en kiest voor déze nieuwe club'
Donderdag 02 november 2023 - 17:00   I   door Redactie

De toekomst van Kylian Mbappé blijft een brandend onderwerp in de voetbalwereld. Terwijl PSG nog steeds hoopt hun ster aan boord te houden, wijst alles erop dat zijn weg in juni 2024 naar Real Madrid leidt. In Valdebebas blijft men op de vlakte over de situatie rond Jude Bellingham, maar de geruchten over de overstap van Mbappé naar het Bernabéu worden steeds sterker.

Na het Gouden Bal-gala in Parijs, waar Mbappé geen hoofdrol speelde en zichtbaar niet op zijn gemak was, lijkt het erop dat zijn dagen in Parijs geteld zijn. Binnen de muren van Real Madrid heerst er zekerheid over de komst van de Franse aanvaller, bevestigd door agenten, spelers en journalisten.

Met de mogelijkheid om over twee maanden vrij te onderhandelen, lijkt Mbappé weer op de transfermarkt te verschijnen. Hoewel Real Madrid officieel terughoudend blijft en de aandacht vestigt op spelers zoals Bellingham, spreken Real Madrid-spelers als Vinicius en Rodrygo al openlijk over hun verwachting Mbappé spoedig als teamgenoot te verwelkomen. Dat meldt Marca.

Het is een delicate dans, waarbij PSG en Madrid beide hun kaarten dicht tegen de borst houden. In de voetbalwereld bestaat echter nog weinig twijfel waar de toekomst van Mbappé ligt.

Poll: Maakt Mbappé met Real de juiste keuze?

TAGS  I  Kylian Mbappé  I  PSG  I  Real Madrid

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024