Eden Hazard laat deur voor comeback op kier staan: "Nog maar 32"

Eden Hazard laat deur voor comeback op kier staan:
Dinsdag 31 oktober 2023 - 14:00   I   door Redactie

Eden Hazard maakte maandagavond zijn opwachting op het Gala van de Ballon d’Or. Hij mocht Jude Bellingham de trofee voor beste jongere overhandigen.

Hazard kondigde onlangs aan dat hij zijn schoenen aan de haak hangt. Bij CBS liet hij weten hoe het nu met hem gaat: “Hoe het leven momenteel is? Ah, perfect hé! Ik kan doen wat ik wil en geniet van mijn familie, van mijn kinderen. Of ik nog voetbal kijk? Natuurlijk! Mijn zoontjes voetballen zelf en ik kijk met hen.”

“Zelf voetballen mis ik voorlopig niet. Misschien wel binnen enkele maanden, dat weet ik niet”, laat hij de deur voor een comeback toch op een kier staan. “Ik ben nog maar 32 jaar, maar ik ben ook wel vroeg écht begonnen.” En dat heeft bijgedragen aan zijn beslissing om ermee te kappen. “Op mijn veertiende heb ik mijn ouderlijke huis verlaten… ”

“Ik heb uiteindelijk alles gedaan wat ik wilde.” Toch is vooral zijn lichaam de hoofdreden voor zijn pensioen: “Dit was het juiste moment, mijn lichaam kon niet meer volgen. Ik heb wel wat blessures gehad op het einde en nam daarom de beslissing. En ik ben ook blij dat ik ze genomen heb!”

Poll: Zal Eden Hazard ooit een comeback proberen te maken als profvoetballer?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024