Paniek in de Ghelamco Arena: Vanhaezebrouck luidt alarmbel

Paniek in de Ghelamco Arena: Vanhaezebrouck luidt alarmbel
Dinsdag 31 oktober 2023 - 10:00   I   door Redactie

AA Gent staat nog steeds mooi derde in de Jupiler Pro League en wist afgelopen weekend ook nog eens te winnen tegen ploeg in vorm Standard.

Toch baart AA Gent-trainer Vanhaezebrouck zich zorgen. Door de kleine kern en het drukke programma moet hij vaak roteren: “Tot januari zullen we het wel redden. Maar dan kan het ongelooflijk verkeerd gaan. Ik heb nu zeventien veldspelers. In januari zijn dat er maximaal dertien, plus drie jongeren.”

Dat komt door de combinatie van verschillende geblesseerden met enkele spelers die in opgeroepen zullen worden voor de Africa Cup en de Asian Cup: “ls we moeten, dan gaan we het met de jongeren oplossen. Maar eigenlijk zijn zij daar nog niet klaar voor. Dertien spelers kunnen er ook 11 of 9 zijn… ”

“Dan geraak ik zelfs niet aan een ploeg! Dat baart me zorgen. En dus gaat AA Gent begin januari maar beter meteen de markt op, toch?”, citeerde Het Laatste Nieuws Vanhaezebrouck. “In januari gaan we echt geconfronteerd worden met dat probleem. Weinigen hadden rekening gehouden met die maand. En nu voel je een lichte vorm van paniek.”

Poll: Zal AA Gent dit seizoen een prijs winnen?

TAGS  I  AA Gent

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024