Antwerp-supporters bikkelhard bij afloop na wedstrijd: “Wat een bende kleuters!”

Woensdag 25 oktober 2023 - 22:47   I   door Redactie

De wedstrijd tussen Antwerp en Porto eindigde met een 1-4 overwinning voor Porto. Direct na het laatste fluitsignaal uitten supporters vooral kritiek op Antwerp, die hun voorsprong volledig had verspeeld.

“Met de voetjes op de parking”, aldus deze Antwerp-supporter, die na een nieuwe nederlaag van Antwerp in de Champions League langzaam de hoop lijkt te gaan verliezen.

In de eerste helft kwam Antwerp - misschien wel onverwacht - op voorsprong na een wervend schot van Yusuf. Die voorsprong was slechts van korte duur, want na amper 2 minuten in de tweede helft kwam Porto al op gelijke hoogte. Hierna werden de kleinste foutjes afgestraft, en was 1-4 de definitieve uitslag.