Transfermarkt: Shocktransfer De Bruyne meer dan ooit in de maak, Jutgla terug naar Barcelona?

Transfermarkt: Shocktransfer De Bruyne meer dan ooit in de maak, Jutgla terug naar Barcelona?
Woensdag 25 oktober 2023 - 17:00   I   door Redactie

De transfermarkt opent op 1 januari 2024 opnieuw de deuren. Toch staat de transfermolen nooit helemaal stil. Wij zetten de belangrijkste zaken hier op een rij.

*Al-Nassr wil Kevin De Bruyne graag het hof maken. De Rode Duivel zelf lijkt alvast open te staan voor een overstap naar het Midden-Oosten.

*Ferran Jutgla heeft laten weten dat hij heimwee heeft naar Catalonië. Hij denkt ook dat hij een goede vervanger had kunnen zijn voor Robert Lewandowski. Een terugkeer naar Barça lijkt er weliswaar niet meteen in te zitten.

*Vincent Mannaert lijkt samen met Bart Verhaeghe uit het verhaal van Club te willen stappen. Hij is volgens Peter Vandenbempt geen vragende partij om - na de verkoop - langer bij Club te blijven.

*Real Madrid huurt Kepa momenteel van Chelsea als vervanger voor de geblesseerde Courtois. Los Blancos zouden de Spaanse doelman nu ook definitief willen overnemen.

*Bij OHL wordt Ivan Leko naar verluidt genoemd als potentiële vervanger voor de pas ontslagen Marc Brys.

*Philippe Clement krijgt deze winter een mooi transferbudget van de Rangers. Hij zal allicht komen shoppen in de JPL.

*Bij Newcastle denken ze aan Arne Engels en Amadou Onana als potentiële vervanger voor Sandro Tonali, die betrokken is bij een gokschandaal.

Poll: Wie vind jij de betere trainer?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Barcelona  I  Al-Nassr  I  Manchester City  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  OHL  I  Rangers  I  Newcastle

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024