Na zware blessure krijgt Thibaut Courtois verontrustend nieuws te horen van Real Madrid

Na zware blessure krijgt Thibaut Courtois verontrustend nieuws te horen van Real Madrid
Dinsdag 24 oktober 2023 - 22:00   I   door Redactie

Real Madrid ziet zich geconfronteerd met een langdurige blessure van Thibaut Courtois, die naar verwachting pas in mei weer in actie kan komen. Om dit gat op te vullen, heeft de club Kepa Arrizabalaga van Chelsea gehuurd tot het einde van het seizoen.

Kepa heeft het al goed gedaan bij de Koninklijke, en er zijn speculaties dat Real Madrid hem mogelijk definitief wil overnemen van Chelsea. Kepa zelf heeft aangegeven graag bij Real Madrid te willen blijven, maar hij zal pas aan het einde van het seizoen een definitieve beslissing nemen. Dit nieuws is afkomstig van transferspecialist Fabrizio Romano. Er wacht Courtois dus stevige concurrentie.

De situatie werpt echter ook vragen op over de toekomst van de 22-jarige Oekraïense doelman Andriy Lunin, die momenteel ook bij Real Madrid speelt. Het lijkt waarschijnlijk dat Lunin volgend seizoen elders zal moeten kijken vanwege de komst van Kepa. Er wordt gesuggereerd dat clubs zoals Manchester United en Newcastle United interesse hebben getoond in Lunin, die zelf ook openstaat voor deze mogelijkheden.

Lunin werd in 2018 door Real Madrid gekocht voor 8,5 miljoen euro, maar heeft tot nu toe beperkte kansen gehad om zich te bewijzen in het eerste team. Het lijkt erop dat Courtois in de toekomst de concurrentie zal aangaan met Kepa, terwijl Lunin zijn kansen elders zal moeten zoeken.

Poll: Ben jij fan van Courtois?

TAGS  I  Real Madrid  I  Thibaut Courtois  I  Kepa Arrizabalaga  I  Chelsea

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024