Club Brugge vindt oplossing voor probleem bij rivaal Cercle Brugge

Club Brugge vindt oplossing voor probleem bij rivaal Cercle Brugge
Zaterdag 21 oktober 2023 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft toch wel een scoringsprobleem. Noch Igor Thiago noch Ferran Jutgla slagen erin om zich echt door te zetten.

Thiago begon nog wel vlotscorend aan het nieuwe seizoen, maar dat stokte al snel. Veel fans vinden de Braziliaan technisch ook te min voor blauw-zwart. Het is te vroeg om al over een miskoop te spreken, maar de prestaties spreken helaas niet zijn voordeel voorlopig.

Daarnaast is er Jutlga, maar de Spaanse aanvaller kan zich ook niet opwerpen als een aanvalsleider. Jutgla is wel een tijdje geblesseerd geweest en zoekt nog naar zijn beste vorm. Toch werpt de vraag zich op: heeft Club Brugge op termijn geen nieuwe spits over?

Dan zou Club eens kunnen kijken bij de buren van Cercle. Daar is Kevin Denkey uitstekend bezig, met acht doelpunten in tien wedstrijden. Allicht staat hij intussen al op het lijstje van alle topclubs in België om te volgen. Denkey is amper 22 jaar en heeft de toekomst voor zich. Ook vorig seizoen was hij al uitstekend bij Cercle met 13 goals en 9 assists in 40 wedstrijden.

Poll: Zou jij Denkey halen mocht je van Club zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  Igor Thiago  I  Ferran Jutgla  I  Kevin Denkey  I  Cercle Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024