Courtois hoeft zich geen illusies te maken bij Rode Duivels: Tedesco gaat het niet doen

Courtois hoeft zich geen illusies te maken bij Rode Duivels: Tedesco gaat het niet doen
Zaterdag 21 oktober 2023 - 21:00   I   door Redactie

In maart zorgde Thibaut Courtois voor opschudding toen hij boos werd omdat hij de aanvoerdersband niet kreeg tijdens de interland tegen Oostenrijk. De doelman van Real Madrid was duidelijk teleurgesteld en wilde niet spelen tegen Estland. Al stak hij dat op een blessure.

Deze gebeurtenis leidde tot veel speculaties over de toekomst van Courtois bij de Rode Duivels. Sommigen dachten dat hij zijn afscheid zou aankondigen, terwijl anderen dachten dat hij zich zou verontschuldigen en verder zou gaan met spelen voor zijn land.

Tot nu toe heeft Courtois nog geen duidelijkheid gegeven over zijn toekomst. Hij heeft zich niet meer uitgelaten over de situatie, en hij heeft ook niet deelgenomen aan de laatste interlandperiodes van de Rode Duivels vanwege zijn zware blessure.

Is de scheiding definitief?

Het is nog te vroeg om te zeggen of de scheiding tussen Courtois en de Rode Duivels definitief is. Hij is nog altijd een van de belangrijkste spelers van het team.

Het is echter duidelijk dat er een probleem is tussen Courtois en de bondscoach Domenci Tedesco. De Duitser heeft in het verleden al laten weten dat hij niet blij is met het gedrag van Courtois. Tedesco wil er nu niet veel meer over kwijt, maar het lijdt geen twijfel dat hij niet plat op de buik zal gaan voor Courtois. Hij denkt immers ook in het groepsbelang.

Wat betekent dit voor de Rode Duivels?

Als Courtois definitief stopt met spelen voor de Rode Duivels, zou dat een grote aderlating zijn voor het team. De doelman is een van de beste ter wereld, en hij is een belangrijke factor in het succes van de Duivels.

Poll: Vind jij dat Tedesco Courtois nog moet toelaten?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco  I  Thibaut Courtois

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024