'Drama dreigt voor Thomas Meunier, Club Brugge kan nu ingrijpen'

'Drama dreigt voor Thomas Meunier, Club Brugge kan nu ingrijpen'
Vrijdag 20 oktober 2023 - 17:00   I   door Redactie

Thomas Meunier traint na een maandenlange revalidatie opnieuw met vastberadenheid bij Borussia Dortmund, maar zijn toekomst lijkt onzeker. Hij werd niet opgenomen in de Champions League-selectie en wordt nu beschouwd als overbodig door zijn coach, Edin Terzic.

Meunier heeft zijn status als onbetwiste basisspeler verloren en staat nu achter Julian Ryerson en Marius Wolf in de hiërarchie van rechtsbacks. Er is echter een sprankje hoop voor Meunier, aangezien hij mogelijk speeltijd kan krijgen als linksback, gezien het drukke speelschema en de veelzijdigheid van zijn medespeler Ryerson, die aan de linkerkant kan invallen.

Toch lijkt de kans op speeltijd voor Meunier van korte duur te zijn, aangezien de club tijdens de winterse transferperiode een linksback wil aantrekken als vervanger voor Ramy Bensebaini. Dit betekent dat Meunier van club zou moeten veranderen om zijn kansen op deelname aan het EK aan het einde van het seizoen te vergroten. Enter Club Brugge: blauw-zwart werd vorige zomer al genoemd. Hapt Club nu wel toe?

Poll: Moet Meunier terugkeren naar Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024