Enorme wending: 'Mbappé dreigt andere grootmacht boven Real Madrid te verkiezen'

Enorme wending: 'Mbappé dreigt andere grootmacht boven Real Madrid te verkiezen'
Donderdag 19 oktober 2023 - 12:00   I   door Redactie

Liverpool en Chelsea overwegen naar verluidt contractaanbiedingen voor Kylian Mbappé, de ster van Paris Saint-Germain. Mbappé's huidige overeenkomst met PSG loopt af aan het einde van het seizoen 2023/2024.

Hoewel het algemeen werd verwacht dat Mbappé zich bij Real Madrid zou voegen, zijn er nu speculaties dat de Engelse clubs een poging zullen wagen om hem naar de Premier League te halen.

Zowel Liverpool als Chelsea staan naar verluidt klaar om Mbappé 'zeer lucratieve contracten' aan te bieden. Hoewel Liverpool in het verleden al werd gelinkt aan de Franse sterspeler, waren de financiële aspecten vaak een belemmering voor de transfer.

Liverpool-manager Jurgen Klopp heeft eerder gezegd dat de financiële voorwaarden niet overeenkomen met de club, maar de interesse lijkt nu te worden hervat. Mauricio Pochettino, de manager van Chelsea, heeft eveneens zijn wens uitgesproken om met Mbappé samen te werken, maar erkent dat de situatie complex is.

De toekomst van Mbappé blijft dus onzeker, en de strijd om zijn handtekening belooft spannend te worden op de transfermarkt.

Poll: Zou jij Mbappé graag in de Premier League zien?

TAGS  I  PSG  I  Liverpool  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Kylian Mbappé

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024