Romelu Lukaku verder in het nauw gedreven, vreselijke ontvangst op komst

Romelu Lukaku verder in het nauw gedreven, vreselijke ontvangst op komst
Donderdag 12 oktober 2023 - 23:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku (30) wordt opnieuw bekritiseerd door de Curva Nord Milano, een supportersgroep van Inter Milaan. Na Lukaku's uitspraak dat hij op het juiste moment zal onthullen wat er precies is gebeurd tijdens zijn omstreden transferperiode, reageert de groep met afwijzing.

"Het kan ons niet schelen", luidt het bij de fangroep. "We willen jouw stem helemaal niet horen." Eerder riepen ze op om Lukaku uit te fluiten bij zijn aanstaande terugkeer naar het stadion van Inter.

Lukaku sprak voor het eerst over zijn bewogen zomerse transferperiode tijdens een persmoment met de Rode Duivels. Hoewel hij nog niet in detail trad, liet hij doorschemeren dat het een moeilijke periode was: "Als ik echt zou zeggen hoe het afgelopen zomer allemaal ging, dan zou iedereen schrikken. Ik kon echt ontploffen. Maar ik zal op tijd spreken."

De Curva Nord Milano reageert echter vijandig en verwijst naar de datum van Lukaku's terugkeer naar het stadion op 29 oktober tegen AS Roma. De supportersgroep heeft al opgeroepen om Lukaku niet vriendelijk te verwelkomen, en ze zullen 50.000 fluitjes uitdelen om hun afkeuring te uiten bij elke baltoets van Lukaku. De relatie tussen de spits en de Inter-fans is dramatisch.

Poll: Had Lukaku bij Inter moeten blijven?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  AS Roma  I  Inter

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024