'Na Edward Still is er tweede trainersontslag in Jupiler Pro League in de maak'

'Na Edward Still is er tweede trainersontslag in Jupiler Pro League in de maak'
Donderdag 12 oktober 2023 - 09:30   I   door Redactie

Het ziet er steeds benarder uit voor Marc Brys. De coach pakte met OH Leuven amper 9 op 30 en de fans zijn het meer dan beu. Zij eisen het ontslag van hun trainer.

"Er heerst al een tijdlang ongenoegen bij de supporters", zegt Marc Van Eylen, voorzitter van supportersfederatie O-Hasj-El aan VRT NWS. "We hebben amper 9 punten gepakt in 10 wedstrijden en we zijn het niet eens met de beslissingen van de coach."

Van Eylen roept zelfs op tot een boycot. "Alle supportersclubs van OHL boycotten de kerstmarkt-fandag van 26 december door niet deel te nemen. Daardoor verliezen we inkomsten, maar dat hebben we ervoor over om onze geliefde club in eerste klasse te houden. We hebben bij onze Engelse zusterclub Leicester City FC gezien wat een degradatie betekent. Veel mensen die zich dagelijks engageren voor de club dreigen dan ontslagen te worden, en dat willen we vermijden."

Met Edward Still vertrok al een eerste coach in de Jupiler Pro League. Hij werd enkele weken geleden ontslagen bij KV Kortrijk. Een tweede trainersontslag lijkt bij een negatief resultaat van OHL na de interlandbreak dichtbij.

Poll: Denk jij dat het beter is om Brys te ontslaan?

TAGS  I  OH Leuven  I  Marc Brys

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024