Pijnlijke onthulling: "Eden Hazard had door hém geen plezier meer in het voetbal"

Pijnlijke onthulling:
Woensdag 11 oktober 2023 - 10:37   I   door Redactie

De algemene teneur bij Eden Hazard is toch dat hij te vroeg gestopt is. Hij is amper 32, maar toch kondigde hij al het einde van zijn actieve voetbalcarrière aan.

Het nieuws zat er al een tijdje aan te komen, maar toch blijft het lastig om te ervaren dat een van de allerbeste Belgische voetballers ooit op zijn 32ste al een punt zet achter zijn rijkgevulde carrière. De Belgische fans hadden al afscheid genomen van Hazard bij de nationale ploeg na het WK. Hij had toen al afscheid genomen van de Rode Duivels. Nu blijkt dus ook dat hij definitief afscheid neemt.

Hazard had nog contact met enkele clubs, waaronder concrete contacten. Toch ging het uiteindelijk niet door. Nu de zomer voorbij is, heeft Hazard besloten om dus toch helemaal te stoppen. Real Madrid was zijn laatste club. De kans is groot dat Hazard met zijn gezin in Madrid blijft wonen.

Ancelotti

Bij Het Laatste Nieuws stelt men zich toch vragen bij het vroege afscheid van Hazard. De krant wijst ook met een beschuldigende vinger naar Carlo Ancelotti, de coach van Real Madrid. "Extra trainingsprogramma's gooide Eden al die tijd in een doos in zijn garage, naast die met z'n trofeeën en bekroningen. It was all just a game. Een spel. Tot ie er geen plezier meer in had. Dát mag Carlo Ancelotti zich aanwrijven. Híj gaf na het WK in Qatar en Edens adieu aan de Rode Duivels het finale duwtje door 'm helemaal aan de kant te schuiven", klinkt het.

Poll: Wrijf jij Ancelotti dit ook aan?

TAGS  I  Real Madrid  I  Carlo Ancelotti  I  Eden Hazard

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024