Transfermarkt: Vreemde transfer voor Messi, verrassende versterking voor Club?

Transfermarkt: Vreemde transfer voor Messi, verrassende versterking voor Club?
Dinsdag 10 oktober 2023 - 12:30   I   door Redactie

De transfermarkt opent op 1 januari 2024 opnieuw de deuren. Toch staat de transfermolen nooit helemaal stil. Wij zetten de belangrijkste zaken hier op een rij.

*Volgens oud-speler Vital Borkelmans heeft Club Brugge meer nood aan een nieuwe zes dan aan een verdediger tijdens de winterstop. "Iemand met kloten aan zijn lijf, die durft zeggen: 'Jongens, hoe zit dat hier?' Een zes die de lijnen uitzet en commandeert", aldus Borkelmans.

*Cristiano Ronaldo zou nog door willen gaan tot 2027, tot na het WK in Mexico en Canada. Tot die tijd wil hij graag bij Al Nassr in Saudi-Arabië blijven. Ronaldo is 38.

*Lionel Messi wordt nu ook gelinkt aan een verhuis naar Saudi-Arabië. Er wordt bekeken om Messi zes maanden te huren, want de competitie in de VS ligt nu vier maanden stil voor Inter Miami.

*Chelsea zou amper 37 miljoen euro vragen voor Romelu Lukaku. De spits speelt momenteel op huurbasis bij AS Roma. Zelf betaalden de Blues destijds 113 miljoen euro voor zijn komst.

*Philippe Clement zou een aanbieding vanuit Saudi-Arabië naast zich neerleggen. De coach wil graag aan de slag bij Glasgow Rangers, maar de onderhandelingen lopen nog steeds.

Poll: Heeft Club een zes nodig?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024