Transfermarkt: Riemer weg bij Anderlecht, Rode Duivel naar Man United?

Transfermarkt: Riemer weg bij Anderlecht, Rode Duivel naar Man United?
Woensdag 27 september 2023 - 12:30   I   door Redactie

De transfermarkt opent op 1 januari 2024 opnieuw de deuren. Toch staat de transfermolen nooit helemaal stil. Wij zetten de belangrijkste zaken hier op een rij.

*De onderhandelingen over een nieuw contract bij Manchester City schieten niet op voor Kevin De Bruyne. City wacht af tot KDB helemaal hersteld is van zijn hamstringblessure. Intussen neemt de belangstelling voor De Bruyne wel toe.

*Atalanta wil Charles De Ketelaere zo snel mogelijk definitief vastleggen. Nog voor Kerstmis wil de Italiaanse club de aankoopoptie in het huurcontract lichten van CDK. De Ketelaere is nu nog eigendom van AC Milan en geniet de belangstelling van Manchester United en Arsenal.

*Brian Riemer zou kunnen rekenen op de belangstelling vanuit Engeland. In de Championship zouden clubs hem willen aantrekken als hoofdtrainer en vanuit de Premier League is er belangstelling om hem als assistent-coach aan te stellen. Riemer verlengde evenwel zijn contract tot 2026 bij Anderlecht.

*Mohammed El Adfaoui, een veelbelovende 15-jarige middenvelder, verlaat de jeugd van Anderlecht. Hij tekende een contract bij AA Gent. Zo verliest RSCA opnieuw een talent uit de eigen jeugdopleiding.

Poll: Denk jij dat AC Milan spijt heeft van het vertrek van De Ketelaere?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023