'Geduld is op: Eerste trainersontslag in Jupiler Pro League bijna een feit'

'Geduld is op: Eerste trainersontslag in Jupiler Pro League bijna een feit'
Donderdag 21 september 2023 - 19:00   I   door Redactie

Westerlo maakte vorig seizoen een sterke rentree in het hoogste Belgische voetbalniveau en bereikte zelfs de Europe Play-Offs. De club, eigendom van Turkse eigenaars, had hoge ambities voor dit seizoen en toonde dit tijdens de recente transferperiode door ongeveer 16,5 miljoen euro uit te geven aan nieuwe spelers.

esterlo maakte vorig seizoen een sterke rentree in het hoogste Belgische voetbalniveau en bereikte zelfs de Europe Play-Offs. De club, eigendom van Turkse eigenaars, had hoge ambities voor dit seizoen en toonde dit tijdens de recente transferperiode door ongeveer 16,5 miljoen euro uit te geven aan nieuwe spelers.

Ondanks deze ambitieuze aanpak heeft Westerlo een dramatische seizoensstart doorgemaakt. Na zeven speeldagen bevindt de club zich op de laatste plaats in het klassement, met alleen een gelijkspel tegen Eupen op de openingsspeeldag en daaropvolgende nederlagen. Dit heeft geleid tot speculatie over de positie van coach Jonas De Roeck, ondanks zijn eerdere succes met de club.

Als Westerlo opnieuw verliest tegen Standard op vrijdagavond, lijkt zijn ontslag een feit. Dat beweert althans de doorgaans goed geïnformeerde journalist Sacha Tavolieri bij Unibet. Het geduld van het Westerlo-bestuur lijkt dus stilaan op.

TAGS  I  Westerlo  I  Jonas De Roeck

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024