‘Fredberg wil na mislopen van Mats Rits stunten met man van 20 miljoen (!) euro’

‘Fredberg wil na mislopen van Mats Rits stunten met man van 20 miljoen (!) euro’
Zaterdag 12 augustus 2023 - 14:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht hebben ze zaterdagmiddag hun volgende versterking voorgesteld. Alexis Flips maakt de overstap van Stade Reims en moet voor meer creativiteit op het middenveld zorgen.

Maar met de komst van de Fransman is het werk van Fredberg nog niet afgerond. De Deense CEO wil er graag nog een controlerende middenvelder bij en is daarvoor uitgekomen bij Mats Rits van Club Brugge. Fredberg is weliswaar ook al met een plan B bezig.

Stel dat Rits niet naar Brussel zou komen, dan wil Fredberg Thomas Delaney (31) overtuigen om de overstap naar paars-wit te zetten. De Deen zit momenteel op een zijspoor bij Sevilla en zijn waarde bedraagt twee miljoen euro. In 2018 maakte hij nog de overstap van Werder Bremen naar Dortmund voor twintig miljoen euro.

Mocht Fredberg erin slagen om Delaney naar Anderlecht te halen, dan zou dat toch opnieuw een stunt van formaat zijn. Volgens de Waalse transferspecialist Sacha Tavolieri wil Sevilla graag meewerken aan een definitieve transfer van de middenvelder. Maar eerst Rits proberen te strikken. Wordt vervolgd…

Poll: Wie zou jij het liefste bij Anderlecht zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Sevilla  I  Club Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024