Transfermarkt LIVE: De Bruyne samen met Ronaldo, twee vertrekkers bij Club?

Transfermarkt LIVE: De Bruyne samen met Ronaldo, twee vertrekkers bij Club?
Maandag 07 augustus 2023 - 19:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Verschillende Saoedische club zouden zich nu al aan het voorbereiden zijn om Kevin De Bruyne volgende zomer naar de woestijn te lokken. Al-Nassr - de ploeg van Ronaldo - is naar verluidt één van de gegadigden.

*Club Brugge wil de 21-jarige Maxime Estève overnemen van Montpellier. De waarde van de centrale verdediger bedraagt zeven miljoen euro en zijn contract loopt nog tot de zomer van 2025.

*Mats Rits zou Club de komende weken nog kunnen verlaten. De middenvelder heeft van Anderlecht een contract voor drie seizoenen voorgeschoteld gekregen.

*Kamal Sowah staat dan weer in de belangstelling van Standard. Carl Hoefkens wil de aanvaller voor één seizoen huren van Club.

*Antwerp wil ferm uitpakken. Overmars heeft zijn vizier op Steven Berghuis van Ajax gericht. De vleugelaanvaller zijn waarde bedraagt momenteel twaalf miljoen euro.

*Paars-wit wil ook de 23-jarige Alexis Flips van Stade Reims overnemen. De waarde van de aanvallende middenvelder bedraagt zes miljoen euro en zijn contract loopt volgende zomer af.

*Ex-AA Gent-speler Moses Simon mag vertrekken bij het Franse FC Nantes en staat naar verluidt open voor een comeback in de JPL. Hij liet zich een tijdje geleden trouwens spotten in een Club Brugge-shirt.

*Charles De Ketelaere zal normaal maandag nog voorgesteld worden bij het Italiaanse Atalanta. Ze betalen drie miljoen euro huur aan AC Milan én bedongen een aankoopoptie.

Poll: Zijn Deila en Mannaert de kern van Club té hard aan het afslanken?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

zondag 23 juni 2024

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024