‘Debast weigert ultieme poging van Fredberg en forceert nu zelf droomtransfer’

‘Debast weigert ultieme poging van Fredberg en forceert nu zelf droomtransfer’
Zaterdag 05 augustus 2023 - 17:00   I   door Redactie

Het gaat plots snel bij paars-wit. Alle Anderlecht-fans wachten in spanning af hoe de onderhandelingen met PSV zullen lopen omtrent publiekslieveling Zeno Debast.

Eerder op de dag meldden we al dat het dossier van de jonge Duivel in een stroomversnelling zit. De technische directeur van PSV heeft laten weten dat de gesprekken met Debast zijn opgestart. Jesper Fredberg heeft volgens het Eindhovens Dagblad een ultieme poging gedaan om Debast bij Anderlecht te houden.

Hij zou hem een nieuw contract hebben aangeboden, maar de verdediger heeft die aanbieding afgewezen en heeft aangegeven dat hij Anderlecht wil verlaten. Daardoor ligt Debast nog maar vast tot medio 2025. Als paars-wit nog een mooi bedrag voor hem wil vangen, kunnen ze best meewerken en hem deze zomer laten gaan.

De Nederlandse krant meldt ook dat het eerder genoemde prijskaartje van twintig miljoen euro toch wat overdreven is. Debast zou uiteindelijk tien à vijftien miljoen euro moeten kosten. Bij PSV hebben ze er alle vertrouwen in dat ze die som - met behulp van de nodige bonussen - op tafel kunnen leggen. Wordt snel vervolgd…

Poll: Snap jij dat Debast niet bij Anderlecht wil blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  PSV

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024