‘Toptransfer van Zeno Debast in stroomversnelling: Gesprekken zijn opgestart’

‘Toptransfer van Zeno Debast in stroomversnelling: Gesprekken zijn opgestart’
Zaterdag 05 augustus 2023 - 10:00   I   door Redactie

Na afloop van het vorige seizoen was het grote plan bij Anderlecht om een nieuwe ploeg te bouwen met Bart Verbruggen en Zeno Debast als steunpilaren. Verbruggen is inmiddels al een poos vertrokken.

En nu zou ook Zeno Debast de deur bij paars-wit achter zich dicht kunnen trekken. Ernest Stewart - de TD van PSV Eindhoven - bevestigde bij ESPN de interesse in de jonge Duivel: “Dat het een mooie verdediger is? Dat vinden wij ook. We zijn in gesprek over hem, dat klopt.”

“We zijn in gesprek met Anderlecht en daar moet dan wel iets uit gaan komen. Maar van een akkoord is voorlopig nog geen sprake”, verklaart de technische directeur. “Zover is het nog niet.” Maar ze drukken dus écht wel door voor de paars-witte publiekslieveling.

Fredberg liet eerder al weten dat Debast enkel mag vertrekken bij een hoog bod. Zijn waarde wordt rond tien miljoen euro geschat, maar de recordkampioen wil minstens vijftien miljoen euro vangen voor zijn goudhaantje. Het beloven nog spannende dagen te worden voor de Anderlecht-fans.

Poll: Moet Anderlecht Debast laten gaan bij een bod van vijftien miljoen euro?

TAGS  I  Anderlecht  I  PSV

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024