'Anderlecht houdt hart vast: Mario Stroeykens kan zomaar naar Belgische topclub'

'Anderlecht houdt hart vast: Mario Stroeykens kan zomaar naar Belgische topclub'
Donderdag 03 augustus 2023 - 17:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht hadden ze goede hoop op een seizoen waarbij er zowel op als naast het veld een stuk minder problemen zouden zijn.

Op het veld is dat met de 2-0-nederlaag bij Union al fel tegengevallen. En ook ernaast dreigt paars-wit klappen te krijgen. Zo was er al het nieuws dat PSV op Zeno Debast aast en nu zijn er ook onrustwekkende berichten over Mario Stroeykens.

Het Brussels jeugdproduct en toptalent is komende zomer immers einde contract en lijkt niet geneigd zijn overeenkomst te verlengen. Dus zit een verkoop eraan te komen. La Dernière Heure stelt nu dat er naast buitenlands ook binnenlandse interesse is.

Dat betekent dus dat één van de andere Belgische topclubs de aanvaller probeert weg te kapen uit het Lotto Park. Iets wat Anderlecht natuurlijk liever niet ziet gebeuren, maar de club staat door de houding van Stroeykens met de rug tegen de muur.

Poll: Vind je dat Anderlecht Stroeykens deze zomer al moet verkopen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024