Transfermarkt LIVE: Amuzu naar OGC Nice, vervanger Janssen bij Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Amuzu naar OGC Nice, vervanger Janssen bij Antwerp?
Vrijdag 28 juli 2023 - 12:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Kampioen Antwerp wil graag nog een extra spits om de concurrentie aan te gaan met Janssen en Ilenikhena.  Daarvoor is Overmars uitgekomen bij Chidera Ejuke van CSKA Moskou.

*Anderlecht-speler Francis Amuzu staat hoog op de verlanglijst van Luton Town, Leeds én OGC Nice. Eén van de drie ploegen is alvast een bod aan het voorbereiden.

*Paars-wit is nog steeds op zoek naar een nieuwe middenvelder. Toptarget Anibal Moreno staat weliswaar zéér dicht bij een overstap naar het Braziliaanse Palmeiras.

*Maar Palmeiras is ook de ploeg waar Santiago Hezze - die al lang aan Anderlecht gelinkt wordt - graag heen zou trekken. Mocht Moreno tekenen bij Palmeiras, dan is er allicht geen plaats voor Hezze. En dat vormt dan weer een buitenkans voor Fredberg en co.

*Gift Orban heeft na de match tegen MSK Zilina openlijk laten weten dat hij de stap hogerop wil zetten. Het Franse Lille lijkt in polepositie te liggen om hem over te nemen. AA Gent mikt op 25 miljoen euro.

Poll: Wat lijkt jou het beste voor Amuzu zijn carrière?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024