‘Overmars luistert naar Van Bommel en gaat all-in voor prioritaire transfer’

‘Overmars luistert naar Van Bommel en gaat all-in voor prioritaire transfer’
Vrijdag 28 juli 2023 - 10:00   I   door Redactie

Bij Antwerp willen ze hun kunstje van vorig seizoen graag nog eens overdoen. Met een Europees avontuur zal het weliswaar drukker worden dan vorig jaar, dus er mogen nog een aantal versterkingen bijkomen.

Vooral voorin is de spoeling dun. Met Vincent Janssen en supertalent/zomeraanwinst George Ilenikhena hebben ze momenteel maar twee spitsen rondlopen en dat is volgens trainer Mark Van Bommel dus niet genoeg. En Overmars heeft duidelijk gehoor gegeven aan de wensen van de coach.

Het Nieuwsblad meldt dat de Great Old zich gemeld heeft voor Chidera Ejuke, die vorig seizoen door CSKA Moskou verhuurd werd aan Herta Berlijn naar aanleiding van de oorlog. En een terugkeer in Rusland ziet de polyvalente Nigeriaan écht niet zitten, waardoor een transfer zich opdringt.

Een buitenkans dus voor Marc Overmars, die Ejuke nog kent van toen hij bij Ajax aan de slag was en de aanvaller het mooie weer maakte bij Heerenveen. De Nigeriaan zijn waarde wordt rond 5,5 miljoen euro geschat en zijn contract in Rusland loopt volgende zomer al af. Wordt vervolgd...

Poll: Heeft Antwerp écht nog een spits nodig?

TAGS  I  Antwerp  I  CSKA Moskou  I  Heereveen  I  Herta Berlijn

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024