‘Tedesco gaat na definitief afscheid Courtois déze opvolger aanduiden (niet Sels)’

‘Tedesco gaat na definitief afscheid Courtois déze opvolger aanduiden (niet Sels)’
Woensdag 21 juni 2023 - 21:00   I   door Redactie

Bij de Rode Duivels ontplofte er afgelopen weekend een bom toen Thibaut Courtois besliste om niet op te komen dagen voor de EK-kwalificatiematch tegen Estland.

Of de plooien ooit nog gladgestreken zullen worden, is vooralsnog niet duidelijk. Bij Het Laatste Nieuws menen ze te weten wat Tedesco zal doen als Courtois beslist om zijn handschoenen als Rode Duivel definitief aan de haak te hangen. Volgens de krant is er één duidelijk favoriet om hem dan op te volgen.

“Had Koen Casteels fit geweest, dan stond hij in doel tegen Estland en niet Matz Sels. Sinds het afscheid van Mignolet is hij de doublure van Courtois. Een plek die hij verdient. Hij is bij Wolfsburg uitgegroeid tot één van de beste doelmannen in de Bundesliga”, klinkt de krant vol lof over de dertigjarige keeper.

“Dat weet bondscoach Tedesco allemaal al te goed, hij is een grote fan van Casteels”, onthult de krant. Volgens HLN heeft Casteels twee concurrenten om Courtois na een mogelijk afscheid op te volgen: Matz Sels (31, die dinsdag tussen de palen stond) en Maarten Vandevoordt (21, de keeper van KRC Genk en de Jonge Duivels).

Poll: Als Courtois definitief zou stoppen, wie moet dan het nieuwe vast sluitstuk van de Duivels worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  Wolfsburg

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024