OFFICIEEL: Déze speler tot allergrootste talent Jupiler Pro League gekozen

OFFICIEEL: Déze speler tot allergrootste talent Jupiler Pro League gekozen
Zondag 04 juni 2023 - 08:00   I   door Redactie

Er mag dan nog volop om de titel gestreden worden, maar het is die periode van het jaar waarin er ook al volop trofeeën worden uitgedeeld.

Zo zijn er maandag de Pro League Awards, de prijzen voor de beste spelers. Daarbij ook de trofee voor 'Talent of the Season', het allergrootste talent van de Belgische competitie uitgereikt door Het Nieuwsblad. En die gaat naar... Arthur Vermeeren.

"Leuk om te horen dat ik gewonnen heb", aldus het 18-jarige supertalent van Antwerp. "Niet het minst omdat deze erkenning er komt van de andere profvoetballers. Het is een motivatie om nóg harder te werken, opdat ik met de ploeg trofeeën zou pakken."

Ook Vermeeren zit dus met de titel in zijn hoofd. "Geloof me: daar hecht ik meer waarde aan – per slot van rekening is voetbal geen individuele sport. Mocht ik dit moment kunnen inruilen voor de titel zondag, ik deed het zonder twijfelen."

Poll: Vind jij Vermeeren een verdiende winnaar?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023