Thorgan Hazard kan nu zomaar spectaculaire terugkeer naar België maken

Thorgan Hazard kan nu zomaar spectaculaire terugkeer naar België maken
Donderdag 01 juni 2023 - 12:00   I   door Redactie

Als er één iets vast staat na zijn uitleenbeurt aan PSV, dan wel dat Thorgan Hazard geen toekomst meer heeft bij Borussia Dortmund.

Dat geeft hij toe in Het Nieuwsblad. "We hadden afgesproken dat we zouden praten wanneer ik terugkwam uit vakantie om de beste oplossing te vinden. En ik denk dat ik best zou vertrekken", aldus de Rode Duivel.

De krant weet ook dat een verlengd verblijf bij PSV uitgesloten lijkt en ziet dat bevestigd door PSV-watchers: “Hij is te duur voor PSV en hij is veel geblesseerd geweest”, klinkt het. Maar waar ligt zijn toekomst dan wél?

Zit een terugkeer naar een Belgische (top)club er dan nu al in, stelt HNB ook letterlijk de vraag aan Thorgan Hazard. Zijn antwoord: "Dat weet ik niet, ik heb alleszins nog geen aanbiedingen ontvangen van Belgische clubs."

Comeback

Dat is met andere woorden de deur wijd openzetten. Op zijn 30ste zou een comeback in de Jupiler Pro League alleszins goed mogelijk zijn, zeker omdat hij nu een huis aan het bouwen is in de buurt van Waregem. In principe kunnen enkel Antwerp, Club Brugge en wellicht ook KRC Genk zijn loon betalen.

Poll: Zou je Thorgan Hazard graag naar jouw club zien komen?

TAGS  I  PSV  I  Borussia Dortmund  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Zulte Waregem

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023

donderdag 28 september 2023