Helse pijnen voor Tom Waes: "Gewoon verschrikkelijk"

Helse pijnen voor Tom Waes:
Maandag 29 mei 2023 - 22:10   I   door Redactie

Tom Waes kwam vijf weken geleden flink ten val met de fiets. Tom, een echte Antwerp-supporter, ondervindt nog steeds hinder van die val. Helemaal hersteld is hij nog niet.

Dat belet Tom echter niet om al naar Antwerp te gaan kijken. Al is dat niet helemaal zonder risico, zo blijkt. Hij vreest immers dat ze zijn schouder zullen aanraken, en die doet nog heel veel pijn.

“Daar ben ik heel de tijd beducht voor, want het is snel gebeurd dat ze jou - uit onwetendheid - een tikje geven op je schouder en dat doet echt geen deugd. Daarom doe ik nog regelmatig mijn schouderbrace aan zodat het opvalt dat ze voorzichtig moeten zijn, zeker als ik naar het voetbal ga", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Tom heeft naar eigen zeggen echt afgezien. "Als ik na mijn val voelde dat ik moest niezen, dan begon ik op voorhand al te bleiten omdat ik wist dat het verschrikkelijk pijn zou doen", aldus Tom. "Bovendien kon ik niets doen of vastpakken, maar gelukkig heb ik zoveel goede vrienden die voor mij gekookt hebben of eten brachten."

TAGS  I  Tom Waes  I  v24

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023

donderdag 28 september 2023