'Club Brugge gaat absoluut toptarget verliezen aan andere Belgische topclub'

'Club Brugge gaat absoluut toptarget verliezen aan andere Belgische topclub'
Donderdag 25 mei 2023 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge kan zich komende zomer veel meer dan andere jaren geen missers meer veroorloven op de transfermarkt. Maar er is natuurlijk altijd concurrentie.

Al zeker als het om een speler met kwaliteiten gaat. En dat is Igor Thiago ook het geval. De 21-jarige aanvaller van het Bulgaarse Ludogorets leek op weg naar Brugge en blauw-zwart zou tussen de drie en vier miljoen euro neertellen voor zijn komst.

Maar nu liet Ludogorets-voorzitter Georgi Karamandjukov uitschijnen dat die nakende deal nog gekaapt kan worden. "Verschillende ploegen uit België zijn in de race voor hem", verkondigde hij in lokale media.

Met die transfersom kan het enkel over topclubs gaan. In de laatste zeven wedstrijden van de Bulgaarse competitie trof Thiago liefst negen keer raak. In de dubbele ontmoeting met Anderlecht in de Conference League scoorde hij ook twee keer.

Poll: Denk je dat Club Brugge het gaat halen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024

zaterdag 8 juni 2024