Anderlecht-huurling haalt magistraal uit en doet monden openvallen (VIDEO)

Anderlecht-huurling haalt magistraal uit en doet monden openvallen (VIDEO)
Maandag 22 mei 2023 - 12:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht zit het seizoen er al een aantal weken op. Enkele spelers die dit seizoen door paars-wit verhuurd worden zijn weliswaar nog steeds officiële wedstrijden aan het afwerken.

Heerenveen - de achtste in de Eredivisie - huurt sinds afgelopen zomer Antoine Colassin van paars-wit. De 22-jarige aanvaller mocht afgelopen weekend tegen PSV aan de aftrap verschijnen en hij stelde niet teleur. Colassin was namelijk goed voor twee doelpunten én een assist.

Het werd uiteindelijk 3-3, nadat PSV in de laatste twintig minuten een 1-3 achterstand ophaalde. De twee goals van Colassin waren pareltjes. Je kan ze hieronder bekijken, net als zijn assist. Heerenveen beschikt trouwens over een aankoopoptie, maar heeft die vooralsnog niet gelicht.

Na de match liet de Anderlecht-huurling zich uit over zijn toekomst: “Ik voel me goed bij Heerenveen. Dit is een familieclub. Maar ik moet afwachten wat de plannen van Anderlecht zijn. Ik vind ook dat ik naar behoren heb gepresteerd, in de wedstrijden waarin ik mocht starten.”

Poll: Moet Anderlecht Colassin volgend seizoen een nieuwe kans geven?

TAGS  I  Anderlecht  I  Heerenveen  I  PSV

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023