Blauw-zwarte fans krijgen opvallend nieuws over comeback Philippe Clement

Blauw-zwarte fans krijgen opvallend nieuws over comeback Philippe Clement
Zaterdag 20 mei 2023 - 11:00   I   door Redactie

In heel wat kranten werd er zaterdagochtend aangekondigd dat Ronny Deila bijzonder dicht bij een overstap naar blauw-zwart staat, maar het lijkt toch nog niet vast te staan wie de nieuwe trainer van Club zal worden.

Bij La Dernière Heure beweren ze namelijk dat al dat nieuws voorbarig is. Tot er een contract ondertekend is, zullen Verhaeghe en co. dus nog steeds heel wat andere interessante trainers in de gaten houden. Eén daarvan is Philippe Clement, de hoofdtrainer van AS Monaco.

De ex-Club-trainer verloor vrijdag met 3-1 van Lyon, waardoor ze met zekerheid naast een ticket voor de Champions League zullen grijpen, wat dit seizoen het grote doel was. Na de match kreeg Philippe Clement dan ook meteen de vraag of hij als T1 zou mogen aanblijven. 

Bij La Diagonale ontkent Clement de geruchten over een vertrekt uit het prinsdom: “De vraag naar mijn toekomst wordt niet gesteld. Dat staat niet ter discussie. Mijn contract loopt nog een jaar door. Ik wil bij Monaco blijven, maar we moeten groeien als team. We moeten de komende weken hard werken als we grote matchen willen blijven spelen.”

Comeback

Een terugkeer naar blauw-zwart lijkt dus niet in de plannen van Clement voor te komen, maar dat zou allemaal nog kunnen veranderen. Als AS Monaco zijn laatste twee wedstrijden verliest, dan kan het namelijk dat ze volgend seizoen helemaal geen Europees voetbal spelen. Dat zou natuurlijk nefast zijn voor Clement zijn toekomst. Wordt vervolgd...

Rangschikking: 

1. PSG - 81
2. Lens - 75
3. Marseille - 73
4. AS Monaco65
5. Lille - 60
6. Rennes - 59
7. Lyon - 59
...

Poll: Zal Clement volgend seizoen nog T1 zijn bij AS Monaco?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024