'Klap voor Antwerp dat in volle play-offs beroofd kan worden van stunttransfer'

'Klap voor Antwerp dat in volle play-offs beroofd kan worden van stunttransfer'
Maandag 15 mei 2023 - 17:00   I   door Redactie

Antwerp zit in de flow en lijkt goede papieren te hebben met het oog op de titelstrijd. Maar naast het veld vindt er ook nog een strijd plaats.

Met name die om een stunttransfer te realiseren. De Telegraaf wist eerder al te melden dat de Antwerpenaars een nieuwe poging ondernemen om Daley Blind (33) in te lijven. Die verkoos afgelopen winter Bayern München boven Antwerp.

In Duitsland mag hij transfervrij vertrekken, waardoor de competitieleider zijn kans schoon ziet. Maar er volgens de Nederlandse krant ook nog concurrentie van... Ajax. "Opvallender dan de toenaderingspoging van Overmars, is het contact dat Ajax met Blind legde."

"Technisch directeur Klaas-Jan Huntelaar vroeg de linksback of hij openstaat voor een terugkeer naar Ajax, waar hij afgelopen transferperiode na problemen met Alfred Schreuder (waar hij na Club Brugge heen ging) vertrok." 

Derde keer

Nu Schreuder weg is, bestaat de kans effectief dat de 101-voudige Oranje-international voor een terugkeer naar Amsterdam kiest. Dat zou overigens al de derde keer zijn, maar daarom niet minder pijnlijk voor Antwerp.

 

Poll: Welke club denk je dat Blind zal kiezen?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax  I  Bayern München

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024