'Anderlecht-fans in snelheid gepakt door transferconstructie Bart Verbruggen'

'Anderlecht-fans in snelheid gepakt door transferconstructie Bart Verbruggen'
Vrijdag 12 mei 2023 - 19:00   I   door Redactie

Zozeer de Anderlecht-supporters dit seizoen genoten hebben van Bart Verbruggen, zozeer beseffen ze dat de doelman op vertrekken staat.

Want paars-wit heeft geld nodig en daar kan een kapitaalsverhoging niet zo heel veel aan veranderen. Bovendien is Verbruggen zelf ambitieus, zodat de paars-witte fans zich al hadden neergelegd bij een afscheid.

Zeker omdat recent uitlekte dat naast Bayern München ook Manchester United zijn vizier gericht heeft op het Nederlandse toptalent. Positief is wel dat zijn Europese prestaties en zijn statuut als Oranje-international zijn prijs de hoogte hebben ingejaagd. 

Minstens vijftien miljoen willen de Brusselaars, maar daar kan een voorwaarde bijkomen/ "In een ideaal scenario dwingt paars-wit daarbovenop nog een uitleenbeurt af voor volgend seizoen", schrijft Het Laatste Nieuws immers.

Eén seizoen extra

Of misschien zelfs nog langer als het scenario van KRC Genk en Maarten Vandevoordt gevolgd wordt. Dan zouden de Anderlecht-supporters nog minstens één seizoen extra van het talent van Verbruggen kunnen genieten.

Poll: Ben je te vinden voor zo'n constructie?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester United  I  Bayern München

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024