‘Bijzondere update over mogelijke comeback Dennis Praet bij Anderlecht’

‘Bijzondere update over mogelijke comeback Dennis Praet bij Anderlecht’
Woensdag 10 mei 2023 - 14:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht gaat er deze zomer heel wat veranderen. Ze willen zich volgend seizoen in de JPL bijvoorbeeld weer verzekeren van een plaats bij de top vier.

Dat plan werd onlangs goedgekeurd door de Raad van Bestuur. Het is nu de bedoeling dat Fredberg de nodige financiële middelen krijgt om dat doel te verwezenlijken. De laatste dagen lieten enkele Anderlecht-fans zich op Twitter uit over een mogelijke comeback van Dennis Praet, die de geblesseerde Yari Verschaeren zou kunnen vervangen. 

De 28-jarige middenvelder speelt momenteel bij Leicester City in de Premier League, maar daar gaat hij volgend seizoen zijn laatste contractjaar in. Het lijkt er ook niet op dat die overeenkomst verlengd zal worden, want Praet fungeert vooral als wisselspeler bij de degradatiekandidaat.

Zijn waarde wordt rond acht miljoen euro geschat, maar in combinatie met zijn korte contract én de kapitaalsverhoging kan hij financieel mogelijk tóch haalbaar zijn voor paars-wit. Enkele zijn persoonlijke voorkeuren en salaris zouden dan nog een struikelblok kunnen vormen.

Concurrentie

Mochten ze ook echt van plan zijn om Dennis Praet aan te proberen trekken, dan krijgen ze alvast af te rekenen met stevige concurrentie. Fichajes meldde woensdag namelijk dat Real Betis de middenvelder graag het hof wil maken en ook Torino zou concreet worden voor de Duivel. Wordt vervolgd...

Poll: Zou jij Dennis Praet volgend seizoen graag terug bij Anderlecht zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Real Betis  I  Besiktas  I  Leicester City

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024