‘Na mislukte uitleenbeurt: Thorgan Hazard mogelijk naar Belgische topclub’

‘Na mislukte uitleenbeurt: Thorgan Hazard mogelijk naar Belgische topclub’
Vrijdag 05 mei 2023 - 18:00   I   door Redactie

Thorgan Hazard wordt momenteel door Borussia Dortmund verhuurd aan PSV. Daar kon de jongere broer van Eden nog geen potten breken.

Sinds zijn overstap van deze winter kwam hij - vooral door blessures - nog maar elf keer in actie voor de Eindhovenaars. Daarin wist hij twee keer te scoren en één assist af te leveren. Vorige week scoorde hij nog in de gewonnen bekerfinale tegen Ajax, maar daar kreeg hij een tik op zijn enkel.

Dit weekend moet hij weer geblesseerd afhaken en inmiddels klinkt het in de wandelgangen dat Hazard deze zomer weer zal terugkeren naar Dortmund. Op veel speelgelegenheid moet hij daar - net als voor de winter - volgend seizoen weliswaar niet rekenen. Zijn contract loopt medio 2024 ook af.

Thorgan zal deze zomer allicht op zoek gaan naar een nieuwe ploeg en dat is een buitenkans voor Belgische topclubs als blauw-zwart, dat afgelopen winter ook al aan de Duivel gelinkt werd. Zijn waarde bedraagt negen miljoen euro, wat in combinatie met zijn contractduur betaalbaar moet zijn voor ploegen als Club en Antwerp. Wordt vervolgd…

Poll: Zou jij Thorgan Hazard graag bij je favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  PSV  I  Borussia Dortmund  I  Club Brugge  I  Antwerp

maandag 24 juni 2024

zondag 23 juni 2024

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024