‘Onverwachte concurrentie voor Kompany: Club wil overstap forceren’

‘Onverwachte concurrentie voor Kompany: Club wil overstap forceren’
Vrijdag 05 mei 2023 - 16:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge proberen ze zich deze zomer op alle fronten te versterken. Zo zijn ze bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen.

Maar ook in de spelerskern zullen er een aantal wijzigingen plaatsvinden. Er lijken heel wat smaakmakers te gaan vertrekken en Mannaert en co. willen op de transfermarkt waardige vervangers halen. Volgens AgentJournoo wil de landskampioen Ryan Kent van de Glasgow Rangers het hof maken.

Kent is een 26-jarige vleugelspeler met een marktwaarde van elf miljoen euro. Zijn contract loopt aan het einde van mei af en hij kan dus transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Blauw-zwart wil van die buitenkans gebruikmaken, wat zowel sportief als financieel een enorme slag zijn zijn. Maar Club is natuurlijk niet de enige geïnteresseerde.

Ook Fenerbahçe én het Burnley van Vincent Kompany willen hem namelijk aantrekken. De mogelijkheid bestaat nog steeds dat hij in Glasgow bijtekent bij de Rangers, maar die kans lijkt eerder klein. Na Michal Skoras kan Ryan Kent dus zomaar de volgende zomeraanwinst van Club worden. Wordt vervolgd…

Poll: Hoop jij dat Ryan Kent volgend seizoen bij Club Brugge speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Burnley  I  Glasgow Rangers  I  Fenerbahçe

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024