‘Vincent Kompany kan plots de reddende engel van Romelu Lukaku worden’

‘Vincent Kompany kan plots de reddende engel van Romelu Lukaku worden’
Maandag 17 april 2023 - 18:00   I   door Redactie

Vincent Kompany scheert dit seizoen hoge toppen bij Burnley. Hij wist zich in een recordtempo van de promotie naar de Premier League te verzekeren.

Het is dan ook logisch dat de voormalige Anderlecht-trainer hoog op de verlanglijstjes staat bij enkele topclubs die op zoek zijn naar een nieuwe T1. Eerder lekte het nieuws al uit dat Tottenham aan hem zou denken om Conte volgend seizoen op te volgen.

Maar in London is er nog een topclub op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Bij Chelsea zitten ze al aan hun derde trainer van het seizoen: eerst Tuchel, dan Potter en nu Lampard. Lampard weet weliswaar dat hij deze zomer een stap opzij zal moeten zetten.

Chelsea wil namelijk met een schone lei beginnen. Onder meer Nagelsmann, Enrique en Pochettino zouden kandidaten zijn om het stokje over te nemen, maar eigenaar Todd Boehly heeft volgens The Times onlangs laten weten dat hij een grote fan is van Kompany.

Lukaku

Het bestuur van de Londense grootmacht hoopt volgend seizoen op korte tijd een goed draaiende ploeg neer te kunnen zetten, exact wat Kompany dit seizoen deed bij Burnley. Romelu Lukaku zal allicht hopen dat Kompany de opvolger van Lampard wordt.

De Duivel zal deze zomer met (99 procent) zekerheid terugkeren van Inter naar Chelsea. Daar lijkt er in eerste instantie ook geen toekomst voor hem weggelegd, maar dat zou natuurlijk allemaal kunnen veranderen als Kompany bij The Blues aan de slag gaat.

Poll: Waar zal Kompany volgend seizoen hoofdtrainer zijn?

TAGS  I  Burnely  I  Chelsea  I  Inter

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024