‘Sterkhouder Duivels aan de kant geschoven, Tedesco kijkt op door opvolger’

‘Sterkhouder Duivels aan de kant geschoven, Tedesco kijkt op door opvolger’
Maandag 17 april 2023 - 12:00   I   door Redactie

Op de volgende wedstrijd van de Rode Duivels is het nog even wachten. Binnen exact twee maanden spelen Kevin De Bruyne en co. tegen Oostenrijk.

Domenico Tedesco zal daar proberen om zijn derde opeenvolgende overwinning te boeken als bondscoach van de Belgen. Hij zal ongetwijfeld weer op de doelpunten van topschutter Romelu Lukaku rekenen.

Wie dat volgend seizoen niet meer zal doen, is Inter. Lukaku wordt momenteel gehuurd van Chelsea en ze leken die uitleenperiode ook volgend seizoen te verlengen. La Gazzetta dello Sport meldt weliswaar dat hij aan zijn laatste maanden in Italië bezig is.

“De twintig miljoen euro die gespendeerd is aan zijn huur is te veel”, klinkt het bij de Italiaanse sportkrant. Ze moeten bij Inter besparen en Lukaku presteert volgens het bestuur ondermaats: “De club moet vooruitkijken en plannen maken voor de toekomst.”

Opvolger

“En die toekomst zal zonder Lukaku zijn. De Belg zal aan het einde van zijn uitleenperiode terugkeren naar Chelsea. De club is niet van plan om nog te onderhandelen, de beslissing is genomen”, is La Gazzetta dello Sport duidelijk.

Er wordt achter de schermen al werk gemaakt van een opvolger voor Lukaku vast te leggen. Onder meer een 23-jarige Belg - die net achter Lukaku staat in de pikorde bij de Duivels - prijkt op de verlanglijst: “Loïs Openda werd al meermaals gescout.” Wordt vervolgd...

Poll: Zal Lukaku volgend seizoen bij Chelsea spelen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Inter  I  Lens

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024