‘Anderlecht kijkt op: Club, Antwerp én RC Genk voeren oorlog om topschutter’

‘Anderlecht kijkt op: Club, Antwerp én RC Genk voeren oorlog om topschutter’
Woensdag 12 april 2023 - 10:00   I   door Redactie

In de Jupiler Pro League naderen we stilaan het einde van de reguliere competitie. Er moeten nog twee speeldagen afgewerkt worden voor we aan de play-offs kunnen beginnen.

Intussen wordt er achter de schermen natuurlijk al aan volgend seizoen gedacht. Deze zomer zoeken heel wat Belgische topclubs een nieuwe spits. Bij Anderlecht en Antwerp zoeken ze een concurrent voor respectievelijk Slimani en Janssen, bij Club hopen ze na afgelopen zomer een targetman te vinden die wél scoort en KRC Genk zag deze winter Onuachu vertrekken. 

Het is dan ook logisch dat ze vaak in elkaars vaarwater terechtkomen. Volgens TeamFootball hebben Club, Antwerp en KRC Genk Jean-Philippe Krasso op hun verlanglijstje staan. De topschutter in de Franse Ligue 2 werd afgelopen winter al aan Anderlecht gelinkt, maar deze zomer is hij nóg een interessanter target.

De Ivoriaan — die dit seizoen al vijftien keer wist te scoren — ziet zijn contract bij Saint-Etienne namelijk aflopen en is deze zomer dus gratis op te pikken, van een buitenkans gesproken. Bij een interessant target zijn er natuurlijk altijd andere kapers op de kust. Ook enkele Bundesliga-clubs zouden belangstelling tonen. Wordt vervolgd…

Poll: Hoop jij dat Krasso volgend seizoen bij jouw favoriete JPL-club speelt?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Saint-Etienne

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024