Club-sterkhouder verrast bondscoach: “Kan bijdragen aan eventuele EK-titel!”

Club-sterkhouder verrast bondscoach: “Kan bijdragen aan eventuele EK-titel!”
Maandag 10 april 2023 - 21:00   I   door Redactie

De Jupiler Pro League nadert stilaan zijn ontknoping. Er zijn nog twee wedstrijden af te werken in de reguliere competitie. Club Brugge lijkt voor het eerst sinds het invoeren van de play-offs, naast een play-off 1-ticket te grijpen.

Blauw-zwart moet hopen dat AA Gent nog morst met punten, maar door het makkelijke programma van de Buffalo’s (ze spelen nog tegen KV Mechelen en KV Oostende) lijkt dat niet te gaan gebeuren. Club lijkt dus naast play-off 1 te grijpen, maar toch vindt één van de sterkhouders dat hij een selectie voor het nationale team verdient.

Noa Lang werd door Ronald Koeman gepasseerd voor de vorige interlands van Oranje. “Ik was het er niet mee eens. Maar wat moet ik doen? Gaan lopen stampvoeten? Het is een leermoment, al heb ik er geen spijt van! Ik moet nu mijn voeten laten spreken", aldus de Nederlandse aanvaller bij De Telegraaf.

"Maar ik denk dat ik op de goede weg ben! Afsluiten doet Lang met een boodschap voor de bondscoach van Oranje: “Uiteindelijk ben ik wel een speler die met zijn flitsen kan bijdragen aan een eventueel Europees kampioenschap van Nederland, omdat ik met mijn acties het verschil kan maken!”

Poll: Zal Noa Lang in actie komen op het EK van 2024?

TAGS  I  Club Brugge  I  Oranje

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024