JPL-complot in Brugge: “Dit is onbegrijpelijk én lachwekkend, de maat is vol!”

JPL-complot in Brugge: “Dit is onbegrijpelijk én lachwekkend, de maat is vol!”
Maandag 10 april 2023 - 08:30   I   door Redactie

Het Pro League-klassement ziet er na afgelopen weekend weer wat anders uit. Club maakte twee punten goed op AA Gent, maar moet meer dan ooit vrezen voor play-off 1. Antwerp naderde dan weer op KRC Genk en Union, die beiden met punten morsten.

De Great Old had weliswaar bijna het voorbeeld van zijn grote titelconcurrenten gevolgd. Tegen Cercle stonden ze twintig minuten voor affluiten nog op achterstand, maar met een owngoal en een strafschop konden ze de situatie nog omdraaien.

In de 85ste minuut kreeg Antwerp een penalty toen de bal op de arm van Cerlce-speler Somers viel terwijl hij Stengs probeerde af te houden (VIDEO). Na een tussenkomst van de VAR kreeg Cercle al zijn veertiende penalty van het seizoen tegen, het meeste in de JPL.

Technisch Directeur Avina nam na de match het woord: “Sorry, maar het lijkt echt alsof ze ons er niet bij willen bij de eerste acht! Wij kunnen dit écht niet aanvaarden, zéker niet als je al die inspanningen van de afgelopen maanden van onze groep hebt gezien.”

Maat is vol

“We hebben altijd geprobeerd om rustig te blijven en het debat aan te gaan”, aldus Avina bij Het Belang van Limburg. “Maar nu is de maat vol! Als je ziet dat Westerlo tegen Anderlecht een strafschop niet krijgt, die voor AA Gent de avond ervoor wél wordt gefloten… ”

“Dit is onbegrijpelijk, onverklaarbaar en lachwekkend zelfs. Zelfs de mensen van Antwerp kwamen zich verontschuldigen en begrepen ook niet waarom dit strafschop was”, is de veelzeggende conclusie van de technische directeur, die Cercle naar verluidt binnenkort gaat verlaten.

Poll: Wordt Cercle volgens jou benadeeld in de JPL?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Antwerp

dinsdag 25 juni 2024

maandag 24 juni 2024

zondag 23 juni 2024

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024