Onwrikbare Club Brugge-sterkhouder Noa Lang haalt ferm uit: “Ze zijn jaloers!”

Onwrikbare Club Brugge-sterkhouder Noa Lang haalt ferm uit: “Ze zijn jaloers!”
Zaterdag 08 april 2023 - 12:00   I   door Redactie

Noa Lang was vrijdag zeker niet de meest opvallende Club-speler tussen de lijnen. De Nederlander zijn voetbaltalent staat weliswaar buiten kijf. Jammer genoeg wordt er bijna evenveel over zijn voetbal, als over zijn gedrag geschreven.

Dat is zeker het geval in Nederland, waar hij zaterdag bij De Telegraaf op de voorpagina verscheen. Lang liet in een uitgebreid interview verstaan dat hij het niet eens is met het beeld dat bestaat rond zijn imago: “Zonder dat de mensen me kennen, vinden ze me arrogant. Terwijl ik alleen maar zeg wat ik denk.”

“In deze neppe voetbalwereld zouden ze dat juist moeten waarderen. Maar het wordt door sommigen, die ik nooit gesproken heb, opgeschreven en anderen nemen dat dan weer over… ”, aldus de Club-sterkhouder. “Mensen zien me als een probleemjongen, terwijl dat totaal niet zo is.”

“Ik zal alleen altijd mezelf zijn, dat verander ik voor niemand!”, benadrukt Lang. “En dat maakt veel haters waarschijnlijk jaloers.” Maar hij kan wel tegen een stootje: “Ik ben mentaal te sterk om me door vooroordelen en haat te laten raken. Ik kan daar met twee vingers in de neus mee omgaan, net als met druk én kritiek!”

Poll: Vind jij Noa Lang een 'probleemjongen'?

TAGS  I  Club Brugge  I  Oranje

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024