Kompany doet Anderlecht-fans smachten: "Dat kun je niet voorspellen"

Kompany doet Anderlecht-fans smachten:
Donderdag 06 april 2023 - 14:00   I   door Redactie

Vincent Kompany kan vrijdag al promoveren naar de Premier League met Burnley. Als Luton Town punten laat eerder op de dag tegen Milwall en Burnley wint zelf van Middlesbrough, dan is de promotie een feit.

Het moet de fans van Anderlecht pijn doen om Kompany zo'n succesvol parcours te zien rijden na zijn afscheid bij de club. Hij lijkt Burnley in zijn eerste seizoen al naar de Premier League te loodsen.

“Zoiets kun je niet voorspellen. Toen we vorige zomer hier begonnen, hadden we nooit kunnen denken nu al mee te doen voor promotie", citeert HLN Kompany. "Je maakt een plan voor jaren. Maar: het staat of valt met de matchen die er nu aankomen. Middlesbrough en Sheffield horen bij de betere ploegen in de reeks. Er zit niet veel verschil op met ons.”

“Ik hoop dat de komende matchen een weerspiegeling zijn van ons seizoen. Ik wil vooral dat mijn spelers denken aan de match en niet aan wat erbij komt kijken. De focus bij de staf ligt hij het winnen van de wedstrijd, we hebben ze ook voorbereid zoals elke andere match", weet Kompany.

Poll: Wordt Kompany ooit trainer van Man City?

TAGS  I  Milwall  I  Burnley

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024