De Condé (Genk) haalt nog maar eens uit naar bondscoach: "Dít is reden"

De Condé (Genk) haalt nog maar eens uit naar bondscoach:
Donderdag 30 maart 2023 - 20:00   I   door Redactie

Zowat overal in België wordt de nieuwe bondscoach Domenico Tedesco op handen gedragen. Behalve in Genk dan.

Daar raken ze er maar niet over dat Bryan Heynen en Mike Trésor niet geselecteerd werden. En zelfs met de prachtige resultaten die Tedesco met zijn spelerskern zonder de Genk-sterkhouders heeft neergezet, blijven ze voet bij stuk houden.

"De mening van onze club en mijzelf is niet veranderd", haalde Dimitri de Condé nog maar eens uit in De Morgen. "Ik blijf het een onderwaardering van de Belgische competitie vinden. Dan heb ik het niet alleen over de Genk-jongens, bij andere ploegen zijn er nog."

"Je geeft het signaal aan jonge Belgische spelers dat ze beter op de bank kunnen gaan zitten bij een Southampton, Leicester of PSV, terwijl drie van onze ploegen Europese kwartfinales bereikten en Club Brugge overwinterde in de Champions League."

Nervositeit

Analist Alexandre Teklak meent te weten waarom De Condé zo volhardt in de boosheid. "Ik voel een zekere nervositeit binnen de club", verwijst hij in La Dernière Heure naar de mindere resultaten van de competitieleider.

"De Condé zou nooit gereageerd hebben op de niet-selecties van Heynen en Trésor als alles goed ging", klinkt het verder in de Waalse krant. "Voor mij is er een verband tussen hun mindere periode en hun lichtgeraakte reacties."

Poll: Denk je dat Teklak gelijk heeft?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  KRC Genk

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024