‘Belgische eersteklasser zet trainer aan deur na gewelddadige uitbarsting’

‘Belgische eersteklasser zet trainer aan deur na gewelddadige uitbarsting’
Woensdag 29 maart 2023 - 22:00   I   door Redactie

Net als de Rode Duivels hebben ook alle andere nationale elftallen hun interlands afgewerkt. Voor de Belgische voetbalfans betekent dat dat de focus weer verlegd kan worden naar de Pro League.

Daar staan er dit weekend een aantal interessante wedstrijden ingepland. Union — dat natuurlijk volop meestrijdt voor de titel — krijgt STVV over de vloer. Woensdag pakte Het Nieuwsblad uit met zéér opvallend nieuws.

STVV voelde zich namelijk genoodzaakt om de 51-jarige T3 Lamine Cissé aan de deur te zetten. Cissé zou slaags zijn geraakt met Sebastian Klein (33), de physical coach bij De Kanaries. Klein zou een aantal rake klappen ontvangen hebben.

Het Nieuwsblad had het over ‘bulten en schrammen’. Er werd naar verluidt zelfs al gedreigd met aangiftes bij de politie. Trainer Hollerbach en co. proberen alvast de gemoederen te bedaren. De krant meldt dat Klein eerder al eens naar huis gestuurd werd door Hollerbach.

Verbaal

Al was dat niet na een fysiek — maar dus wel een verbaal — dispuut. Hollerbach is trouwens degene die zowel Klein als Cissé aan boord haalde bij STVV. Klein kende hij al van bij Schalke 94, Cissé van bij Moeskroen.

Poll: Is dit een gepast reactie van het STVV-bestuur?

TAGS  I  STVV  I  Union

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023