Na de schok: 'Club Brugge, KRC Genk, Union en Gent helemaal niet blij'

Na de schok: 'Club Brugge, KRC Genk, Union en Gent helemaal niet blij'
Vrijdag 17 maart 2023 - 21:00   I   door Redactie

Het Belgische voetbal mag dan een topweek achter de rug hebben met de Europese successen, vrijdag volgde er toch een serieuze domper.

En daar zat Domenico Tedesco voor veel tussen. De nieuwe bondscoach nam in zijn allereerste selectie immers amper spelers uit de Jupiler Pro League op. Jan Vertonghen - sowieso al een vaste Rode Duivel - en Zeno Debast van Anderlecht, that's it.

Een schok voor velen. Dat zette niet alleen kwaad bloed bij vooral KRC Genk omwille van de afwezigheid van jongens in vorm Bryan Heynen en Mike Trésor, ook Marc Degryse vond het maar niets. Hij had het daarbij niet alleen over Hans Vanaken van Club Brugge.

"Reken daar ook maar Van Der Heyden en Lynen van Union bij", aldus de analist bij Het Laatste Nieuws. "Donderdagavond ook héél sterk tegen Union Berlin. Neen, hier gaan de Belgische clubs niet blij van worden."

Poll: Vind jij dat er meer spelers van de Jupiler Pro League moesten bij zijn?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023